TrotiTeam recomanda

Cum sa ai grija de trotineta pe timp de iarna

Recomandare de iarna - service trotinete

Capricioasa iarna vine cu diferite mofturi pe care trebuie sa le luam in considerare si la care, chiar daca nu ne convine neaparat, trebuie sa ne conformam. La fel cum ne protejam pe noi de temperaturile scazute, trebuie sa ne protejam si trotinetele, prin grija si atentie, pentru ca la primavara sa pornim din nou la drum, in conditii optime.

TrotiTeam, echipa noastra de experti in trotinete, a identificat intrebarile care ar putea sa apara legat de ingrijirea trotinetei pe timp de iarna si vine cu raspunsuri.

  • Daca esti genul curajos si doresti sa utilizezi trotineta pe timp de iarna, iti recomandam sa o incarci la o temperatura de minimum 6 grade. Pentru ca nu ai vrea sa te trezesti primavara cu bateria franta.
  • In perioadele in care nu utilizezi trotineta, incarca acumulatorul o data la trei luni pentru a-l mentine in parametri optimi de functionare si pentru a-i prelungi viata. Astfel, vei putea porni primavara din nou la drum, in conditii optime.
  • Dacă vrei sa iti lasi trotineta la hibernare, afla ca doarme cel mai bine cand procentajul bateriei este la 50%. Nu ii place sa fie nici plina de energie, dar nici lipsita de puls.
  • Nu depozita trotineta in aer liber pentru perioade lungi de timp. Expunerea la lumina soarelui si la temperature extreme (atat la rece, cat si la cald) va accelera procesul de imbatranire a componentelor din plastic si poate reduce durata de viata a acumulatorului.
  • Gaseste-i un cuib de iarna uscat, fara umezeala, unde temperatura este constanta si nu scade sub 15 grade. Nici tie nu-ti prea place sa dormi in frig, asa-i?
  • Dupa fiecare sezon rece, iti recomandam sa verifici functionalitatea produsului, in special in ceea ce priveste acumulatorul si partile electronice. Daca nu stii cum, poti apela cu incredere la noi.

Cum sa te asiguri ca trotineta functioneaza optim, dupa trecerea sezonului rece

Pentru a te pregati cum se cuvine de primavara, iti recomandam sa te asiguri ca elementele de securitate sunt in stare optima de functionare, astfel:

  • Axul rotii din fata si axul rotii din spate sunt stranse bine.
  • Axul de pliere, butonul de reglaj inaltime si siguranta de blocare a ghidonului sunt in pozitiile de functionare.
  • Frana mecanica spate, farul, lampa de pozitie si stopul functioneaza.
  • Greseaza cu spray de vaselina pe baza de silicon elementele in miscare. 

Bineinteles, asa cum v-am obisnuit, pentru informatii si intrebari suplimentare, ne gasiti pe pagina de Facebook sau prin intermediul formularului de contact

Contacteaza-ne

Punct de lucru:
Alexandru Vaida Voievod nr. 1, Timisoara,
Timis, Romania, 300533
Sediu Social:
Str. Primaverii nr 67, Chisoda,
Timis, Romania, 307221
CUI: 41493364
NRC: J35/3129/07.08.2019
+40 728 300 144
Luni. - Vineri. 11:00 - 19:00

Ne gasesti si pe