RECOMANDĂRI

Cum să Previi Pană la Trotinetele Electrice: Ghid Complet

Dece fac pana?

Tu știi de ce faci pană așa des la trotineta ta?

Dacă te-ai confruntat frecvent cu neplăcerea unei pene la trotineta ta electrică și te-ai întrebat cum poți preveni acest inconvenient, află că soluțiile sunt mai la îndemână decât crezi. Aici, vei descoperi sfaturi practice și trucuri pentru a-ți menține trotineta într-o stare impecabilă, astfel încât să poți evita cu succes panile neprevăzute. Hai să începem!

1. Nu ai o presiune corespunzătoare în anvelope.

Presiunea anvelopelor și a camerelor de aer trebuie verificată constant pentru a prelungi perioada de viață a acestora. Pe laterala fiecărei anvelope vei găsi specificată exact presiunea optimă pentru trotineta ta. Aceasta este, de obicei, înscrisă în unități de măsură precum kPA, PSI sau Bar.

În magazinul nostru online poți găsii un prelungitor de valvă ce îți va facilita accesul la valvă și vei umfla mai ușor camera.

2. Nu folosești o cameră corespunzătoare dimensiunii anvelopei tale sau a valvei.

Este foarte important de știut că pentru fiecare anvelopă cu cameră se folosește o anumită dimensiune a camerei. Spre exemplu, dacă anvelopa este 10×2.50, atunci și camera trebuie să fie de 10×2.50. În plus, orientarea valvei trebuie să fie conformă cu janta pe care se montează aceasta. Valvele pot fi la 0, 45 sau 90 de grade de înclinare.

Dacă ai nevoie de camere de schimb pentru trotinete electrice, le găsești în magazinul nostru.

3. Anvelopa ta este prea uzată și trebuie schimbată.

Dacă anvelopa ta este foarte uzată, aceasta trebuie înlocuită pentru a elimina riscul de a produce o nouă pană. De foarte multe ori, în special la trotinetele de tip Xiaomi, anvelopele se prezintă bine la exterior, dar în interior au fost degradate și au scos sârmulițe ce pot găuri noua cameră. Recomandăm schimbarea anvelopelor în cazul în care acestea prezintă urme de degradare.

Dacă ai nevoie de anvelope de schimb pentru trotinete electrice, le găsești la noi în magazin

4. Lovești bordurile în loc să le sari.

Atunci când circuli cu trotineta, este recomandat ca bordurile, gropile sau obstacolele ce se ivesc în calea ta să fie ocolite sau sărite. De fiecare dată când lovești în plin o bordură, riscul de dejantare sau de tăiere a camerei este foarte ridicat. În plus, integritatea anvelopei poate fi afectată și pot apărea gâlme în acestea.

La noi în magazin găsești anvelope cu gel anti-pană sau pline. Acestea au o calitate foarte bună și te scapă de grija penelor.

5. Verifică interiorul sau exteriorul anvelopei.

Atunci când schimbi camera de cauciuc, asigură-te că nu ai cumva în el un element ascuțit cu un ciob.
Este foarte importantă verificarea anvelopei, atât la exterior, cât și la interior, pentru a te asigura că nu există niciun obiect ascuțit rămas înfipt în acesta.

Dacă urmezi aceste sfaturi simple și practice, vei putea preveni pana la trotineta ta și te vei putea bucura de drumuri fără griji.
Pune în practică aceste sfaturi și verifică presiunea anvelopelor trotinetei tale constant. Spune-ne dacă ți-a fost de folos acest articol în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *