POTI FI POSESORUL UNEI TROTINETE UNICATE

PIMP MY TROTI

Tu stii ce trotineta ti se potriveste, iar noi stim cum sa o personalizam. Fie ca vorbim de o trotineta noua care sa ajunga la tine gata personalizata, fie ca detii deja una si vrei sa ii schimbi aspectul, suntem aici pentru a transforma orice trotineta standard intr-o piesa unicata

Ai posibilitatea sa alegi fie sa cumperi o trotineta noua gata customizata dupa bunul plac fie sa iti costumizezi propria trotineta.

Procedura de vopsire si timpul de lucru.

Vopsirea trotinetelor se realizeaza in camp electrostatic printr-un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Acest procedeu este mult mai calitativ si produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea. Astfel nu apar diferente intre suprafete vopsite orizontal si vertical. In ceea ce priveste mediul inconjurator este important de mentionat faptul ca vopsirea electrostatica elimina foarte putini compusi organici volatili.

Timpul de lucru si livrare pentru trotinetele personalizate este de 10 zile lucratoare.

Procedura de vopsire si timpul de lucru.

Vopsirea trotinetelor se realizeaza in camp electrostatic printr-un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea. Acest procedeu este mult mai calitativ si produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea. Astfel nu apar diferente intre suprafete vopsite orizontal si vertical. In ceea ce priveste mediul inconjurator este important de mentionat faptul ca vopsirea electrostatica elimina foarte putini compusi organici volatili. Timpul de lucru si livrare pentru trotinetele personalizate este de 10 zile lucratoare.

COMPLETEAZA FORMULARUL de PERSONALIZARE

Adauga cat mai multe detalii legate de ceea ce doresti sa personalizezi la trotineta ta.