TROTINETA TA

nu porneste? scartaie? aluneca? e zgariata?

Service-Trotinete.ro
te poate ajuta!

Termeni si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

Service-trotinete.ro – este denumirea comerciala a S.C. TROTI WOW SERVICE S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Comuna Chisoda, Sat Giroc, Strada Primaverii nr. 67, România, avand numar de ordine in Registrul Comertului J35/3129/07,08,2019, cod unic de inregistrare fiscala RO41493364.

Vanzator – S.C  TROTI WOW SERVICE S.R.L.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Service-trotinete.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Service-trotinete.ro si acesta (si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale ) si care necesita crearea si utilizarea unui Cont si care foloseste Serviciile furnizate de Service-trotinete.ro pentru nevoi proprii, fara a furniza la randul sau aceste Servicii catre terţi.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Clientului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Date cu caracter personal:  orice informatii referitoare la o persoana fizica identifica sau identificabila, asa cum sunt acestea definite în  reglementarile  referitoare  la  protectia persoanelor  cu  privire  la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Favorite – sectiune din Cont care permite Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”).

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web Service-trotinete.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator pentru solicitarea unor produse aflate pe site-ul Vanzatorului.
Prin lansarea unei comenzi electronice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (electronic – email sau telefonica) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

 • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi de Bunuri si/sau Servicii, ii este permis oricarui utilizator/Cumparator/Client.

3.2. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON)

3.3. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Service-trotinete.ro.

3.4. In cazul platilor online, Responsabilitatea exclusivă pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul/Clientul; Vanzaotrul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar.

3.5 Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informative, fiind utilizate cu titlu informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.

3.6. Vanzatorul nu poate fi tras  la raspundere pentru pierderi, deprecieri sau pentru cheltuieli directe sau indirecte datorate oricarei greseli sau intarzieri in implementarea obligatiilor datorate oricarui eveniment sau circumstante aflate in afara controlului Vanzatorului, incluzand, dar nu limitat, cazuri de forta majora si intreruperi de curent electric, defectiuni ale echipamentelor sau alte situatii asemanatoare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC TROTI WOW SERVICE SRL , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Service-trotinete.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC TROTI WOW SERVICE SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC TROTI WOW SERVICE SRL

5.3. Continutul se poate copia, transfera si/sau utiliza numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenelor & Conditiilor.

5.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Termen si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

5.5. In intelesul prezentului document toate drepturile de proprietate intelectuala, asupra orice opera, orice creatie, inventie, specificatie, know-how sau informatie dezvoltata in cursul si cu ocazia executarii comenzii (care este sau nu susceptibila de a fi purtatoare de drepturi de proprietate intelecutala şi/sau industrial) precum si toate produsele si procedeele ce pot rezulta din executare comenzii, apartin SC TROTI WOW SERVICE SRL

 1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2. Receptionarea comenzii este reprezentata printr-un email care se transmite automat, catre Cumparator, dupa lansarea comenzii in site. Acest email confirma receptionarea solicitarii Cumparatorului, urmand ca Vanzatorul sa proceseze comanda lansata.

6.3. Finalizarea comenzii  este reprezentata printr-un email transmis, catre Cumparator. Acest email reprezinta confirmarea rezervarii produselor comandate, urmand a fi livrate Cumparatorului; urmand ca Vanzatorul sa emita catre Cumparator o factura pentru Bunurile/Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese .

6.5. Potrivit OUG nr 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea primirii returului, folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de cumparator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata.

6.6. Sunt exceptate de la dreptul de retragere comenzile/contractile de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

 1. CONFIDENTIALITATE

7.1. Service-trotinete.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea tuturor infomratiilor referitoare la Comanda, precum si a oricaror informatii cuprinse in corespondenta purtata de parti in privinta derularii Comenzii si/sau a informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

7.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Service-trotinete.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

8.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii.

 1. FACTURARE – PLATA 

9.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.Service-trotinete.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Service-trotinete.ro, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul si pe suport de hartie.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

9.5. Modalitati de plata:

9.5.1.  Numerar ramburs in momentul preluarii produselor la primirea coletului de la curier. De asemenea, cumparatorul poate opta pentru ridicarea produselor din showroom-ul  Service-trotinete (vezi website www.Service-trotinete.ro sectiunea contact), in acest caz plata se face in showroom-ul Service-trotinete. Pentru plata in numerar la livrarea prin curier, firma de curierat emite o chitanta ramburs care va constitui contravaloarea facturii din colet. nu emite alta chitanta sau alt bon fiscal pentru produsele livrate prin curier, de aceea va rugam sa solicitati si sa pastrati chitanta emisa de curier.

9.5.2. Prin transfer bancar, in contul nostru RO10BTRLRONCRT0510849201 deschis la Banca Transilvania din Timisoara. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in contul mentionat mai sus. Inainte de a efectua plata prin transfer bancar trebuie sa aveti o comanda finalizata, confirmata. Va rugam sa mentionati in detaliile platii numarul comenzii pentru care efectuati plata. Daca platitorul nu este aceeasi persoana cu cumparatorul desemnat in comanda, va rugam sa specificati si numele cumparatorului. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti dovada acesteia fie prin fax, fie prin e-mail, la adresa vanzari@service-trotinete.ro scanata sau fotografiata in asa fel incat sa fie toate informatiile usor de citit.

9.5.3. Plata cu card prin integratorul de plati online securizat NETOPIA mobilpay.ro. La aceasta metoda de plata cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site-urile de pe care a achizitionat produse in mod regulat sau sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispositive mobile cum ar fi, inclusiv, dar fara a se limita la laptop, tableta, telefon mobil, etc. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul integratorului de plati online securizat NETOPIA mobilpay.ro.  SC TROTI WOW SERVICE SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardurile cumparatorilor.

 1. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10.2. Livrarea se va efectua in maxim 7 zile lucratoare de la data aprobarii comenzii.

10.3. SC TROTI WOW SERVICE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independete de SC TROTI WOW SERVICE SRL, care includ actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terrorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incedii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

10.4. SC TROTI WOW SERVICE SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate SC TROTI WOW SERVICE SRL va informa Cleintul de indisponibilitatea produsului.

 1. GARANTII

11.1. Bunurile cumparate prin inetrmediul  www.Service-trotinete.ro, beneficiaza de garantia practicata de furnizorul S.C. E-Twow S.R.L. sau a altei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

11.2. Cumparatorul va intra in posesia unui certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul Service-trotinete.ro, este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie aferent Bunului sau de catre Vanzator.

11.3. In cazul in care Cumparatorul semnaleaza o lipsa de conformitate a produsului achizitionat prin www.Service-trotinete.ro in primele 24 de ore de la momentul livrarii, Vanzatorul va dispune inlocuirea produsului. Orice lipsa de conformitate a Bunului, care va fi semnalata de catre Cumparartor, ulterior acestui termen, va fi inlaturata prin aducerea la conformitate prin reparare, in baza garantiei legale de conformitate, intr-un termen ce nu poate depasi 30 zile de la momentul predarii produsului la unitatea de service- showroom-ul Service-trotinete.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

12.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare/ridicarea din showroom-ul Service-trotinete dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului din locatia indicata in Comanda.(intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala).

 1. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau; accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata (Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului)

 1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

14.1. scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile specifice. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu, Vanzatorul avand dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: https://service-trotinete.ro/reclamatii-sesizari. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

16.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

18.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Timisoara.